Ook actief op Facebook! Blijf ons volgen ----->  

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2019 beloofd weer een heleboel mooie nakweek te gaan brengen! Houd de website en facebook in de gaten!! De eerste nesten zullen rond half april geboren gaan worden!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hieronder enkele dieren die hier in 2015 zijn geboren!!!

Neptor boa story (in het Engels)

In December 2010 heb ik bezoek gehad van Josua Hannink van Future-morph's, Josua heeft 2 youtube filmpjes gemaakt met een impressie van mij hobbykamer. Klik hier voor deel 1 en hier voor deel 2 voor de filmpjes!

Hallo,

Allereerst wil ik u bedanken voor het bezoeken van onze volledig vernieuwde website. Deze website is met uiterste zorgvuldigheid in elkaar gezet en zal dan ook met uiterste zorgvuldigheid worden bijgehouden en blijvend aan uitbreiding onderhevig zijn.

Op deze site is onze collectie aan reptielen (voornamelijk slangen) te zien. Ook staan er artikelen en informatie over dieren die wij in het verleden heb gehouden en informatie over dieren die nu ook deel uit maken van onze collectie. Het is een erg uitgebeid stuk van deze site geworden. Het is dan ook zeker de moeite waard hier een kijkje te nemen. Deze zijn uiteraard te vinden onder het kopje "Informatie". Foto's van dieren die wij in het verleden hebben gehad zijn te vinden onder het kopje "foto galerij". Onder het kopje "mijn collectie" zijn alleen foto's en informatie te vinden over de dieren die op dit moment deel uitmaken van onze collectie.

Het grootste deel van onze collectie bestaat uit Boa constrictors.  Een deel zuivere lokaliteiten of ondersoorten.

Ook bestaat onze collectie voor en deel uit een aantal kleurvarianten van de Boa constrictor. Dit om zo mooi mogelijke boa morph's te kunnen creëren.

Alle foto's op deze site zijn door ons zelf gemaakt en zijn gemaakt van onze eigen dieren (dit tenzij anders aangegeven).

 

Over Robbert-Jan:

Ik ben Robbert-Jan Compier, sinds 2000 samen en sinds 2016 zelfs getrouwd met Patricia. Ik ben geboren op 10 augustus 1982. Ik ben woonachtig in Tilburg. 
Mijn hobby's zijn, natuurlijk reptielen, gifkikkers, geleedpotigen en alles wat hiermee samenhangt…. films en series kijken, computeren (meestal reptiel gerelateerd) en mijn 2 dochters (Femke & Anouk). Ook werk ik sinds maart 2005 in een reptielenspeciaalzaak (De Kameleon in Tilburg). Dit is heel erg leuk werk waar ik veel ervaringen deel met klanten en ook erg veel ervaring opdoe met veel verschillende soorten reptielen en andere terrarium dieren. 

Ik ben begonnen met deze hobby in 2001 met 2 Boa's. En de boa's zijn nooit meer uit de collectie weg geweest. In 2005 heb ik besloten me volledig te richten op de Boa constrictor. Ik kweek nu ruim 10 jaar met boa's en elk kweekjaar wordt het leuker en leuker. Er zijn steeds meer mogelijkheden op het gebied van kleur en patroon. En de toekomst voor de boa constrictor is groot!

Daarnaast vind ik de Boa constrictor de ultieme slang. Hij wordt groot maar niet TE groot. Er staat een mooie kop op. Het lichaam is sterk en gespierd en de tekening van staart en zadels op de rug is weer totaal anders. Daarnaast zijn het ook nog eens dieren die erg makkerlijk te verzorgen zijn en heb je ze in meerdere kleuren, patronen en formaten. Dus laat je niet wijs maken dat iedere boa 3-4 meter wordt. De grootste boa die ik ooit in mijn collectie heb gehad is nog geen 3 meter geweest. Het merendeel van de dieren blijft rond de 2 meter. Mannen vaak nog een stukje kleiner.

Hieronder een foto van ons samen op vakantie in Aruba. Mochten je ons een keer herkennen op een beurs of waar dan ook speek ons gerust aan.

Groeten en wellicht tot ziens,

Robbert-Jan Compier & Patricia Mallens

 

Fauna Top Sites

Reptile Related Top Sites