Ook actief op Facebook! Blijf ons volgen ----->  

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het geboorte seizoen is in volle gang. De volgende nesten zijn inmiddels geboren:

Super hypo DH albino & blood x Hypo jungle DH albino & blood

T+ Hypo jungle x T+ hypo aztec motley

Sunglow jungle IMG x Kubsch salmon het albino

Aztec motley het T+ x T+ salmon jungle

DH T+ & leopard x Motley DH T+ & leopard

Leopard het albino x Sunglow jungle het leopard

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hieronder enkele dieren die hier in 2015 zijn geboren!!!

Neptor boa story (in het Engels)

In December 2010 heb ik bezoek gehad van Josua Hannink van Future-morph's, Josua heeft 2 youtube filmpjes gemaakt met een impressie van mij hobbykamer. Klik hier voor deel 1 en hier voor deel 2 voor de filmpjes!

Hallo,

Allereerst wil ik u bedanken voor het bezoeken van onze volledig vernieuwde website. Deze website is met uiterste zorgvuldigheid in elkaar gezet en zal dan ook met uiterste zorgvuldigheid worden bijgehouden en blijvend aan uitbreiding onderhevig zijn.

Op deze site is onze collectie aan reptielen (voornamelijk slangen) te zien. Ook staan er artikelen en informatie over dieren die wij in het verleden heb gehouden en informatie over dieren die nu ook deel uit maken van onze collectie. Het is een erg uitgebeid stuk van deze site geworden. Het is dan ook zeker de moeite waard hier een kijkje te nemen. Deze zijn uiteraard te vinden onder het kopje "Informatie". Foto's van dieren die wij in het verleden hebben gehad zijn te vinden onder het kopje "foto galerij". Onder het kopje "mijn collectie" zijn alleen foto's en informatie te vinden over de dieren die op dit moment deel uitmaken van onze collectie.

Het grootste deel van onze collectie bestaat uit Boa constrictors, sinds 2017 is daar ook een groep Corallus batesii bij gekomen. Voor mij een droom die werkelijkheid werd. Ik hoop hier in 2020 voor het eerst mee te kunnen kweken. Een mooie aanvulling op de boa collectie!

Alle foto's op deze site zijn door ons zelf gemaakt en zijn gemaakt van onze eigen dieren (dit tenzij anders aangegeven).

Over Robbert-Jan:

Ik ben Robbert-Jan Compier,Ook werk ik sinds maart 2005 in terrariumspeciaalzaak Kameleon in Tilburg. Dit is heel erg leuk werk waar ik veel ervaringen deel met klanten en ook erg veel ervaring opdoe met veel verschillende soorten reptielen en andere terrarium dieren. 

Ik ben begonnen met deze hobby in 2001 met 2 Boa's. En de boa's zijn nooit meer uit de collectie weg geweest. In 2005 heb ik besloten me volledig te richten op de Boa constrictor. Ik kweek nu ruim 15 jaar met boa's en elk kweekjaar wordt het leuker en leuker. Er zijn steeds meer mogelijkheden op het gebied van kleur en patroon. En de toekomst voor de boa constrictor is groot!

Daarnaast vind ik de Boa constrictor de ultieme slang. Hij wordt groot maar niet TE groot. Er staat een mooie kop op. Het lichaam is sterk en gespierd en de tekening van staart en zadels op de rug is weer totaal anders. Daarnaast zijn het ook nog eens dieren die erg makkerlijk te verzorgen zijn en heb je ze in meerdere kleuren, patronen en formaten. Dus laat je niet wijs maken dat iedere boa 3-4 meter wordt. De grootste boa die ik ooit in mijn collectie heb gehad is nog geen 3 meter geweest. Het merendeel van de dieren blijft rond de 2 meter. Mannen vaak nog een stukje kleiner.

Groeten en wellicht tot ziens,

Robbert-Jan Compier

 

Fauna Top Sites

Reptile Related Top Sites