Kubsch Pastel salmon

Moeder

Nest 2008

Nest 2011

Nest 2012

Deze schitterende door mij zelf voor het eerst in 2008 gekweekte salmons zijn echte kleur bommen! Ik heb nog nooit zulke extreem mooi gekleurde salmons gezien. De dominante Kubsch pastel invloeden van moeder worden extra geaccentueerd door het salmon gen waardoor er echt extreem rood gekleurde salmons ontstaan!

Ik had zeker verwacht dat deze dieren een enorme kleurontwikkeling zouden doormaken maar dit had ik nooit durven dromen.

Zodra deze dieren geboren worden zie je er al aan dat er enorme kleurpotentie in zit. Echter de kleurontwikkeling die de dieren doormaken tussen een maand of 6 en een maand of 18 zijn echt super!

De mogelijkheden met deze dieren zijn werkelijk EINDELOOS!!!! Denk aan kruisingen met albino's, sunglow's, jungle.... en wat eigenlijk niet. Kan bijna geen morph voorstellen die er niet mooier van zou kunnen worden (op anerytristische dieren na).

In de toekomst zal ik deze dieren zeker gaan gebruiken om de lijn waar mogelijk nog mooier en completer te krijgen. Ook de plannen om deze lijn te gaan verparen met albino's en sunglow's zijn er al. Het is een kwestie van tijd voordat we weten hoe dit eruit zal zien. Ik verwacht dat dit een verbazingwekkend en weergaloos resultaat op gaat leveren!!