Boa constrictor "Kubsch pastel salmon" x Boa constrictor Kubsch "pastel salmon"

Geboren 6 juni 2012

Een prachtig kleurrijk nest;

4 Kubsch pastel super salmon, 7 kubsch pastel salmon en 5 kubsch pastels

Nest 2011

 

De Kubsch pastel lijn is een van de mooiste en meest aparte pastel lijnen die er in mijn ogen zijn. Deze lijn overerft super mooi. Dus met een Kubsch pastel verparing is het resultaat vaak schitterend kwa kleur en zeer divers kwa tekening. Het is wel een progressieve lijn wat kleur betreft naarmate de leeftijd vordert. De kleuren komen dus steeds meer en meer door naarmate ze ouder worden. Dat beloofd nog wat voor de toekomst als je deze dieren nu al ziet!!!

De ouders zijn 2 dieren die ik in 2008 zelf heb gekweekt zie hier. Ik verwacht dat de dieren uit dit nest nog meer kleur gaan krijgen dan de ouders. Een deel van het nest zal ik zelf houden en zal in de toekomst gebruikt gaan worden om te verparen met andere mutaties en lijnen om zo mooi en kleurrijk mogelijke dieren te kunnen kweken. Maar er blijven nog genoeg schitterende dieren over en eigenlijk zijn alle dieren van dit nest het doorhouden waard. Maar helaas is de ruimte bij mij ook niet oneindig! Naar mijn weten ben ik de enige ter wereld die de Kubsch pastel lijn zo ver in salmon heeft zitten zoals bij deze dieren. Deze dieren zijn dus echt UNIEK!

Om een idee te geven van hoe deze dieren omkleuren klik dan even op het nest van 2011. Dat zijn dezelfde ouders als van dit nest. Hier heb ik foto's staan van hoe de ouders er als jonge dieren uitzagen en als volwassen.

 

Mannen:

M1 Kubsch super salmon M2 Kubsch salmon M3 Kubsch salmon M4 Kubsch M5 Kubsch
Holdback! Holdback! Verkocht! Verkocht! Verkocht!

 

Vrouwen:

V1 Kubsch super salmon V2 Kubsch super salmon V3 Kubsch super salmon V4 Kubsch salmon V5 Kubsch salmon
Holdback! Holdback! Verkocht! Verkocht! Holdback!
V6 Kubsch salmon V7 Kubsch salmon V8 Kubsch salmon V9 Kubsch V10 Kubsch
Verkocht! Verkocht! Verkocht! Verkocht! Verkocht!
V11 Kubsch        
Verkocht!